• Τα «Ηλεκτρονικά Αρχεία Διδακτικού Υλικού» έχουν αναπτυχθεί και οργανωθεί από το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών Ρεθύμνου, το οποίο έχει και τη διαχείρισή του. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στη διττή ανάγκη, που προκύπτει από την καθημερινότητα του σχολείου. Αφ ενός των καθηγητών να χρησιμοποιούν πολλαπλές πηγές για να οργανώσουν το υλικό του μαθήματος τους και αφ ετέρου των καθηγητών που έχουν επεξεργαστεί κάποιο διδακτικό υλικό και επιθυμούν επώνυμα να το μοιραστούν με τους συναδέλφους τους αλλά δεν έχουν ένα εύκολο δρόμο άμεσης διάθεσης του υλικού τους.

    Η πλατφόρμα αυτή έχει οργανωμένο το διδακτικό υλικό σε αρχεία, κατά υποενότητα του κάθε μαθήματος, ώστε να ανταποκρίνεται στο υλικό μιας ωριαίας διδασκαλίας. Στο κάθε αρχείο περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να δομήσουν ένα μάθημα, είτε χρησιμοποιηθεί ο διαδραστικός πίνακας είτε όχι.

    Διαβάστε όλο το ενημερωτικό κείμενο

Παράλειψη νέα του ιστοχώρου

Νέα του ιστοχώρου

Φωτογραφία Admin Ekfe
Ηλεκτρονικά Αρχεία Διδακτικού Υλικού
από Admin Ekfe - Τρίτη, 3 Ιούλιος 2012, 10:56 πμ
 

Καλωσορίσατε στα Ηλεκτρονικά Αρχεία Διδακτικού Υλικού του ΕΚΦΕ Ρεθύμνου!

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το ΕΚΦΕ Ρεθύμνου ξεκίνησε μια προσπάθεια οργάνωσης του διδακτικού υλικού του, του διδακτικού υλικού των συναδέλφων και του υλικού που υπάρχει στο διαδίκτυο, σε ολοκληρωμένα αρχεία μαθημάτων, ώστε το υλικό που υπάρχει να είναι εύκολα διαχειρίσιμο από τους καθηγητές στη διδασκαλία. Το διδακτικό υλικό είναι οργανωμένο στην πλατφόρμα moodle. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα προσπαθήσουμε να συμπληρώσουμε τα κενά που υπάρχουν. Χρειαζόμαστε όμως τη συνδρομή των συναδέλφων, οι όποιοι έχουν κάποιο διδακτικό υλικό που θα ήθελαν να το μοιραστούν. Μπορείτε να αποστείλετε το υλικό αυτό στο mail του ΕΚΦΕ Ρεθύμνου, mail@ekfe.reth.sch.gr , και θα αναρτηθεί με το όνομά σας στο αντίστοιχο μάθημα, ώστε να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό και ευέλικτο διδακτικό υλικό που θα διευκολύνει την καθημερινότητά μας στην τάξη.  Περιμένουμε την δική σας συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια μας.

Ο υπεύθυνος του ΕΚΦΕ Ρεθύμνου                                 Ρέθυμνο 30 Ιουνίου 2012

Τσίγκρης Μιλτιάδης

Χημικός

 

Παράλειψη κατηγορίες μαθημάτων

Κατηγορίες μαθημάτων


Παράλειψη Κύριο μενούΠαράλειψη Πλοήγηση

Πλοήγηση

Παράλειψη ΕίσοδοςΠαράλειψη Ημερολόγιο

Ημερολόγιο

Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 Σήμερα Παρασκευή, 18 Οκτώβριος 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
Παράλειψη Συνδεδεμένοι Χρήστες

Συνδεδεμένοι Χρήστες

(τα τελευταία 5 λεπτά)
Κανένας